Fler korsord för barn 7-9 år

Fler korsord för barn 7-9 år
Utgivningsdatum: 2017-05-30
Förlag: Känguru
Kategori: Huvudbry
Författare: Sten Johnson
ISBN: 9789176632260
Antal sidor: 32

Genom att lösa korsord kan man lära sig nya ord och deras betydelse på ett lekfullt sätt. Det är en utmaning och ett sätt att träna sin koncentration. Fler korsord för barn 7-9 år är ännu en korsordsbok från Känguru och ett roligt, lärorikt och utvecklande tidsfördriv för barn i lågstadieåldern. De färgglada korsorden är pedagogiskt konstruerade och där det blir lite knepigare finns ledtrådar till hjälp. STEN JOHNSON är en erfaren korsordskonstruktör.

Han har gjort ett stort antal korsordsböcker för barn och ungdomar, och har en bakgrund som speciallärare. Han har på Känguru tidigare gjort Korsord för barn 7-9 år och Korsord för barn 9-12 år. På Känguru utkommer även Lätta korsord för barn under sommaren 2017.

Det är dit Saab siktar med nya 9-5 och på en punkt är bilen redan där. Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig. Köregenskaperna är på topp och trots sin tyngd och. Grandes preços, sem custos reserva Manutenção Caldeiras Esquentadores Maquinas Roupa Loiça e Secar M ar De Ar Aqueduto, Évora. Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig. Jättebra. Det här är en helt unik sammanställning över de populäraste matteapparna för barn. Det är dit Saab siktar med nya 9-5 och på en punkt är bilen redan där. Sammanställning över populära språkappar med svensk text och/eller tal – språkutvecklande appar på svenska. All about the Weather för 7-15 år.