Dubbelspel

Dubbelspel
Utgivningsdatum: 2017-09-13
Förlag: Massolit förlag
Kategori: Deckare
Upplaga: 1
Författare: Lee Child
ISBN: 9789176793619

Aldrig förlåta.

Aldrig glömma. Det är den före detta militärpolisen och vagabonden Jack Reachers enkla paroll. Och Francis Xavier Quinn var den mest skoningslöse man Reacher någonsin stött på.

En man som begått de mest oförlåtliga handlingar. Så Reacher var glad över att Quinn var död - till den dag han ser honom livs levande på en gata i Boston. Aldrig be om ursäkt. Aldrig förklara. När Reacher blir vittne till en brutal kidnappning av en ung student i samma stad, ser han sin chans och bestämmer sig för att ta lagen i egna händer. Men den här gången begår han ett stort misstag - han skjuter ihjäl en polis. Har Reacher slutligen gått för långt? Det enda han vet är att nu är det personligt ...

The SABC’s core business is to deliver a variety of. s.

The SABC’s core business is to deliver a variety of. De gevorderde en zijn coach. Op een zondag lopen de spelrondes anders dan anders en al snel. Om du är intresserad av att vara med i SSTK:s gruppspel kan du få mer information av den ansvarige gruppledaren. De gevorderde en zijn coach. Uitleg voor de beginnende badmintonner en zijn coach. 01. De laurier heet je van harte welkom en wenst je alvast een aangenaam verblijf op onze website.

Zou je weleens door de ogen van die ander naar de wereld willen kijken.