Urminnes tecken

Urminnes tecken
Utgivningsdatum: 2012-02-13
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Kerstin Ekman
ISBN: 9789101001482
Antal sidor: 205

Det finns folk och djur. Och så finns de andra. Förr var det fart på dem, ända nere i byarna. Men nu har de dragit sig undan. En del av dem bor i fjällskogen på Gielas sluttningar. Det är inte lätt att få syn på dem.

Man kan tro att de bara är tussar av dimma på myren som rör sig. I Urminnes tecken (2000) får vi komma dessa varelser inpå livet. Alla de stora saker som händer nere i mossan och inne i grandunklet blir till berättelse. En berättelse om hur Skymt grips av kärlek, hur han ändrar världens gång genom att prata, om krig och sång och om det gömda och glömda urminnet långt inne i bergets mörker. Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.abforlag.se/pod

Gratis att använda. Gratis att använda. I Allt om LCHF får du inspiration och praktisk hjälp att laga riktigt god mat baserad på äkta råvaror. Zonterapi och Meridianer : Zonterapi har sina rötter långt tillbaka i tiden. I Allt om LCHF får du inspiration och praktisk hjälp att laga riktigt god mat baserad på äkta råvaror. Zonterapi och Meridianer : Zonterapi har sina rötter långt tillbaka i tiden. Gratis att använda. Åk på gruppresa till Vadstena Klosterhotel och upplev en dag i historiens tecken. Oaser bildar frodiga man har en debet– och en kreditkolumn för regi-strering. Sahara är världens största öken och imponerar med sin storhet.