Den helige Benedictus liv : andra boken av påven Gregorius Dialoger : om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk

Den helige Benedictus liv : andra boken av påven Gregorius Dialoger : om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk
Utgivningsdatum: 1999-11-01
Förlag: Artos & Norma Bokförlag AB
Kategori: Religion
Författare: Gregorius Den Store
ISBN: 9789175801650
Antal sidor: 166

I översättning av Bengt Högberg OSB.

Budskapet i Gregorius den stores berömda biografi över den helige Benedictus är enkelt. Här möter vi en gudsman, en helig människa som genom under och tecken visar sig vara »en ande« med Kristus. Det som intresserar är Guds närvaro hos en människa och hur föreningen av mänskligt och gudomligt blir verklighet.

Häftad, 1999.

spektiv och med stark närvarokänsla får. Den helige Benedictus liv : andra boken av påven Gregorius. häftad, 1999. andra boken av påven Gregorius Dialoger : om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk Gregorius den store Den Helige Benedictus Liv - Andra Boken Av Påven Gregorius Dialoger - Om Den Vördnadsvärde Abboten Benedictus Liv Och Underverk … Pris: 135 kr.

Den helige Benedictus liv andra boken av påven Gregorius Dialoger: om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk Gregorius den store | Den helige Benedictus liv : andra boken av påven Gregorius Dialoger : om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk Köp Den heliga Makrinas liv & Om själen och. 186 s [Gregor den Store:] Den helige Benedictus liv. Pris: 124 kr. och medeltida texter av svenskt. Köp Den helige Benedictus liv : andra boken av påven Gregorius Dialoger : om den vördnadsvärde abboten Benedictus liv och underverk av Gregorius Den Store på Bokus. liv är inte bättre än de andras: Om sjöfarande.