Gyllene triangeln

Gyllene triangeln
Utgivningsdatum: 2015-03-07
Förlag: Wela Förlag
Kategori: Deckare
Författare: Kjell E Genberg
ISBN: 9789187711329

Tredje delen i serien Brottsplats Sverige. Staffan Borg visste att polisen misstänkte honom för mordet på Helena Artell. Men det betydde ingenting.

Inte just nu, inte när hela kroppen värkte efter en sil. Men vad Staffan inte visste var att någon annan också jagade honom. Någon som till varje pris måste hinna före polisen. Någon som tänkte döda Staffan Borg ... Romanerna som utspelar sig i den fiktiva Staden är skrivna på 70-talet under pseudonymen Bo Lagevi där flera författare ingick. De tre delarna av Kjell E. Genberg är Om sanningen ska fram, Förloraren tar allt, Gyllene triangeln.

Heroin eller diacetylmorfin är ett narkotikaklassat preparat som kemiskt är besläktat med, och utvinns av, morfin. Därutöver får du uppleva tigersafari i Ranthambore. Handelsplats Center Syd är beläget just intill E6:an i den gyllene triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Boende, bagagetransporter, roadbook och. VÄLKOMMEN TILL HANDELSPLATS CENTER SYD. VÄLKOMMEN TILL HANDELSPLATS CENTER SYD. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Boklistorna uppdateras kontinuerligt. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier.