Lev livet - det går inte i repris

Lev livet - det går inte i repris
Utgivningsdatum: 2017-04-25
Förlag: Nicotext
Kategori: Humor
Författare: Carl-Johan Gadd, Fredrik Colting, Karin Davidsson
ISBN: 9789187397790

EBOK, PDF-format Tänk om du kunde få livserfarenhet för ett helt liv, nu på en gång? Vi funderar idag på samma saker som de gjorde för 100 år sedan. Ett antal frågor som kallas "livsfrågor". Dessvärre begår vi även samma misstag nu, som då. Det verkar som att varje generation börjar om och startar från noll igen. Den här boken innehåller svar på många av dessa frågor. Den blir ett slags facit över livet. Med fantastiskt underhållande och träffsäkra formuleringar, ger Sveriges tanter och gubbar oss hjärtvärmande svar på alla dessa "livets gåtor". Livserfarenhet och visdom de samlat ihop under en hel livstid. Få dig en tankeställare, ett gott skratt eller svar på sådant du länge funderat över. Genom personliga intervjuer med pensionärer på bridgeklubbar, syjuntor, snickarföreningar, kafferep, kyrkomöten och ålderdomshem över hela Sverige, har vi nosat fram en hel del goda råd, livsfilosofier och ledtrådar för ett lyckligt liv. Läs vad Sveriges mest värdefulla invånare har att säga om frågor som "Vad är meningen med livet?", "Vad händer när man dör?" eller "Var ligger internet?"

läsdagbok. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Spanien. Tänk om du arbetade med en produkt som de flesta människor ogillar. 18-04-23 NU går jag på semester.

Nu kommer beskrivning på det sista blocket. Det beror säkerligen på ålder och erfarenhet eftersom både jag och Monika har valt att leva livet varje dag lite mer än många andra.