Längtan till whatever

Längtan till whatever
Utgivningsdatum: 2017-04-12
Förlag: Heidruns Förlag
Kategori: Poesi av särskilda poeter
Upplaga: 1
Författare: Ismael Ataria
ISBN: 9789186699451
Antal sidor: 126

Längtan efter att skakas om, längtan efter det onämnbara, att vad som helst ska komma och svepa oss med, driva ihop oss, få oss att verkligen möta varandra "Längtan till whatever" handlar om längtan efter samhörighet. Att återigen ana sanningen, känna inspiration, tillhörighet och kärlek. Diktsamlingen "Längtan till whatever" är poeten Ismael Atarias tredje bok på Heidruns Förlag. Diktsamlingen handlar om det som gått förlorat. Den stora saknaden. Gemenskapen som går förlorad. Boken skildrar ett kärleksförhållande som kraschar och en omvärld som hårdnar. En mörk berättelse om hjärtesorg, men där en vision om något bättre också gror. Boken handlar om vårt okränkbara värde. De magiska slagen i vårt hjärta och vår längtan efter gemenskap. Den känslan du får när du släpper förbi ambulansen, när du håller upp dörren för en människa, släpper en tia i en pappersmugg eller lär känna en främling. Små toppar av gemenskapens isberg som glider runt omkring oss. Ismael Ataria är poet, författare och artist. Han är född och uppvuxen i värmländska Hagfors. Han har turnerat över hela landet med sina poetiska föreställningar, under 2017 har han varit aktuell i Västanå Teaters uppsättning Livs Levande. Ismael har alltid odlat sitt eget uttryck som poet och utvecklat en helt egen unik stil. Ismaels poesi är en dörr som leder till ett rum för alla. I Ismael Atarias dikter möts ljus och mörker, allvar och humor med en stor portion mänsklig värme.

Ismael har mottagit flera priser och utmärkelser, bland annat Region Värmlands Litteraturstipendium 2014 och Frödingstipendiet 2016.

Förmiddagsprogram i P4 Göteborg med aktuella intervjuer, forskning, hälsa, relationer, livemusik och mycket mer. Här kan du lämna en kommentar och dela med dig till andra om dina erfarenheter och tankar av sertralin. Öppettider: tor-sön, kl 12-17. Att döpa den lilla sessan till Estelle är en politisk markering från kungahuset. Floder tillbaka: Erik Eriksson: Det hör till det ovanliga att man vid 79 års ålder debuterar som poet, men det gör Erik Eriksson efter ett 40-tal prosaverk. Vad än anden har förmedlat genom mig som medium är det i. Öppettider: tor-sön, kl 12-17.

Här finner du mycket viktig information om olika saker som påverkar din hälsa. Kanske vi skulle göra tvärtom istället, ”Du skall älska dig själv som din nästa” och laga mat till oss själva med samma omsorg som när vi har kära. Här kan du lämna en kommentar och dela med dig till andra om dina erfarenheter och tankar av sertralin. Här finner du mycket viktig information om olika saker som påverkar din hälsa.