Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation

Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation
Utgivningsdatum: 2018-01-04
Förlag: Norstedts
Kategori: Dating, relationer & samlevnad
Upplaga: 1
Författare: Daniella Gordon, Sofie Zettergren
ISBN: 9789113075433
Antal sidor: 273

Idag är förutsättningarna för att möta sitt livs kärlek bättre än någonsin. Ändå upplever många att de inte träffar rätt; de dejtar och tindrar men det händer bara inte. På samma gång kämpar många par med att hålla ihop och fördjupa sina förhållanden. Samtalsterapeuten Daniella Gordon träffar såväl ofrivilliga singlar som par med trasiga relationer och hon uppmuntrar dem att jobba med sig själva. Det handlar om att kunna vara intim, både med sig själv och med sin partner - först då är en lycklig relation möjlig. Utifrån sin gedigna erfarenhet delar Daniella Gordon med sig av viktiga insikter och praktiska metoder för hur man skapar en sann och varaktig kärleksrelation. Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av praktiska övningar får vi lära oss att kommunicera bättre, bryta gamla mönster och våga vara sårbara.

Tillsammans med sin tidigare klient, journalisten Sofie Zettergren, har Daniella Gordon skrivit en livsbejakande och peppande bok för singlar som vill göra sig redo för kärleken. Men också för alla de par som strävar efter att fördjupa och förbättra den relation de redan har. Det handlar om konsten att välja rätt partner, men också om att i en relation kunna välja sig själv utifrån sina sanna behov. Först då kan relationen växa.

Nätverket är religiöst och politiskt obundet. För att en vara ska få saluföras som ekologisk (om det är en sammansatt. För att en vara ska få saluföras som ekologisk (om det är en sammansatt. Stig Jakobsson ställer ut djur- och naturbilder hos Galleri Hultman. Vimil har till ändamål att fungera som. Barn som avvisar eller vägrar kontakt med en förälder efter separation. Här finner du viktig information om din hälsa och förklaring till varför ditt liv ser ut som det gör. Av Stockholms stads tänkeböcker framgår att våld med dödlig utgång var uppemot hundra gånger vanligare på medeltiden jämfört med idag. Vimil har till ändamål att fungera som. Vad som får kallas ekologiskt inom livsmedelsproduktion är strikt reglerat.