Underbar för Gud : förändra världen genom att ändra ditt sätt att tänka

Underbar för Gud : förändra världen genom att ändra ditt sätt att tänka
Utgivningsdatum: 2011-03-11
Förlag: Books on Demand
Kategori: Psykologi
Författare: Lisa Natoli
ISBN: 9789174651812
Antal sidor: 229

"Kärlek helar allt" är ett sant påstående eftersom kärlek är den högsta energifrekvensen som finns och inga problem eller sjukdomar existerar på den nivån.

Där finns endast kärlek, glädje, frihet, lycka och frid. Det är en helt annan värld. På den nivån vet du att du är älskad och älskvärd. På den nivån känner du dig trygg och lycklig och livet är ett enda stort äventyr. . Alla har upplevt detta sinnestillstånd någon gång - stunder utan oro och bekymmer. Plötsligt känner du dig som ett barn igen, i ett land av oändliga möjligheter och i konstant förundran. . De flesta människor kan höja sin vibration till kärleksnivån - man skrattar mycket, ler oavbrutet, känner sig levande. Svårigheten ligger i att de flesta människor inte kan bibehålla den här kärleksfrekvensen under någon längre tid. De faller tillbaka ner i lägre frekvenser där de upplever smärta, depression, tvivel och bekymmer. Med övning kan du dock lära dig att leva i en värld där endast kärlek existerar.

Genom att följa ett antal enkla instruktioner kan du lära dig att höja din energinivå (och hålla kvar den däruppe!) till ett läge där mirakler sker naturligt varje dag. Lisa Natoli är en av Guds mirakelarbetare av eget val och beslut. Hon är författare, inspiratör och lärare i En Kurs i Mirakler, ett systematiskt sätt att öva sitt sinne att varsebli allt och alla i världen på ett annat sätt. Hennes liv omvandlades dramatiskt när hon började tillämpa Jesus enkla budskap: älska, ge och förlåt.

Lisa kan nås på www.gorgeousforgod.com.

Drick te innan maten. Vi lever i ett samhälle som besitter ett enormt tjockishat Vi är så matade med att tjock=fult att vi är så oerhört rädda för att bli tjocka. Tack för denna lägesrapport Julia. Sjukdomar. Jag lovar att vårvindar skall smeka dina. Drick te innan maten. Det går säkert att argumentera för bildens relevans med att prata frisyrer och så vidare, men det är rätt ointressant. Det dämpar din aptit och gör att du äter mindre under själva måltiden. Jag tror på det du säger, att män sällan kommunicerar om relationer med varandra.