Offrens offer

Offrens offer
Utgivningsdatum: 2018-02-22
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Kategori: Deckare
Författare: Bo Svernström
ISBN: 9789100175603
Antal sidor: 474

När en bonde utanför Rimbo en tidig morgon går ut i sin lada finner han en naken man brutalt torterad och uppspikad på ladans vägg. På plats gör polisens tekniker en makaber upptäckt: mannen lever. Poliskommissarie Carl Edson sätts på fallet samtidigt som kvällstidningsreportern Alexandra Bengtsson blir den första att skriva om det i media.

Mannen visar sig vara kriminell och har många fiender. När fler brutala, till synes slumpmässiga mord bland kriminella begås, försöker polisen hitta ett mönster. Men det som tycks vara en trivial uppgörelse i den kriminella världen utvecklar sig till något helt annat. Carl Edson och Alexandra Bengtsson blir allt mer indragna i handlingens mitt - där inget längre är vad det inledningsvis tycktes vara. Offrens offer är en både smart och berörande, tempofylld och mörk spänningsroman med många oväntade vändningar. "En udda debut, där intrigen gör en ytterst oväntad vändning halvvägs." Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Grovt kriminella i mediemaktens korridorer. 22/03/2018 · His first letter was not a real offer, but an attempt to determine interest. När ni klickar på boka/köp kommer ni alltid till dagens datum. Förlåtelse tror Mattias Flink inte på. Vår förhoppning att förståelsen för psykopatistörningen har ökat genom det vi har presenterat på föregående sidor. Medan tre timmar är alldeles för kort när någon annan kontrollerar dem. Vår ambition har varit att ge er 'kött. Han är nöjd om offrens anhöriga bara accepterar att han finns. Vår förhoppning att förståelsen för psykopatistörningen har ökat genom det vi har presenterat på föregående sidor. Han är nöjd om offrens anhöriga bara accepterar att han finns. Café möter författaren Jonas Bonnier för ett samtal om en.