En liten värld

En liten värld
Utgivningsdatum: 2014-03-05
Förlag: Bonnier Audio
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Åsa Hellberg
ISBN: 9789173487894

Romantisk komedi får känslorna att svalla Häng med på en resa fylld av kärlek, sex, vänskap och skratt. En liten värld av Åsa Hellberg är en varm och underhållande feelgood-roman med mogna kvinnor i huvudrollerna. Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren. Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen? Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.

Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde. "Dessa salta kvinnors liv flätas samman av Åsa Hellberg i hennes sockersöta mappieroman. En liten värld heter boken som får mig att mjukna som nariga läppar under ett cerat." M-Magasin"Likt en vindlande film får vi följa Elsa och ett gäng färgglada människor som de möter på sin väg ut i världen." Metro "Detta är en feelgoodroman, en riktig bladvändare som man mår bra av att läsa, full av humor, kärlek och vänskap och om att våga ta första steget." Skaraborgs Allehanda "Jag har läst En liten värld av Åsa Hellberg En riktigt härlig mysbok!... Tänker i vanlig ordning inte skriva så mycket om handlingen utan säger bara: Läs den! Läs och njut. Jag sträckläste den på en dag.

A day well spent. Seså, iväg och köp boken, eller låna den på närmsta bibliotek!" Agneta, Bokblogg "Ojojoj vilken härlig feel-good bok alltså! Sträckläste den och kunde inte sluta!! Så himla bra helt enkelt. LÄS DEN!" Cissi Grip, Bokblogg "Det märks på personerna i boken, ingenting är omöjligt, det är bara din egen vilja som styr och begränsar, det är säkerligen nyttigt att få lite sådan input ibland, en typisk feelgoodroman." Dala-Demokraten "Författarinnan till Sonjas sista vilja är tillbaka med en helskön bok! Denna underhållningsroman har alla de rätta ingridienser. Åsa lyckas skapa humor, tajming och hon har fingertoppskänsla för att få karaktärerna att kännas äkta. Hitta en behaglig plats och sätt dig ner och LÄS." Halmstad 7 dagar Omslagsformgivare: Sofia Scheutz

Fåglarna sjunger och en unik liten värld utspelar sig då naturen vaknat till liv efter en lång vintervila. Stor vardagsdramatik, kärlek och relationer varvas med krigets fasor och intriger. 2014, Inbunden. Häng med på en resa fylld av kärlek, sex, vänskap och skratt. tisdag 17 juni 2014 Under gårdagens förfest nåddes mina öron av nyheten att det bombats i stockholm under dagen. Pris: 184 kr. 33 gilla-markeringar, 5 kommentarer - Evelina Weckström (@inspirerande_larmiljoer) på Instagram: 'Ett bygg och konstruktionsrum. I juni 1976 föddes Henrik Melchander i Västervik. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. ” Ur Alla vi barn i Bullerbyn Ibland när jag väljer böcker kommer jag inte ihåg varför jag valde just den boken, så är det med En liten värld av Åsa Hellberg, men det är faktiskt ett av. På trettondagsafton fredag 5 januari kl 15-22 arrangerar vi en liten spelmansstämma för våra vänner.