Mod - Tänk om obekvämt är bra - utmana dig!

Mod - Tänk om obekvämt är bra - utmana dig!
Utgivningsdatum: 2017-01-13
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori: Filosofi
Författare: Pamela Von Sabljar
ISBN: 9789177470779

Mod - Tänk om obekvämt är bra - utmana dig! Intentionen med denna meditation är att skapa medvetenhet kring mod. Meditation är som motion. Det är en teknik som har en nästan 5000 årig historia. Till saken hör att meditation är en väg till lycka.

Västvärldens främsta expert på avspänd koncentration Alan Wallace säger att lycka är sinnets grundläge. Vilket innebär att när vi tränar meditation så blir vårt sinne lugnt och klart på samma gång och då uppkommer lycka spontant. Chade - Meng Tan ingenjör på google och författare till boken; Sök inom dig själv, utmanar dig och jag gör detsamma att investera i 2 minuters meditation om dagen. För det kommer att förändra ditt liv på vilket sätt är för dig att upptäcka. Kom ihåg att träning ger färdighet. Vägledd meditation av Pamela von Sabljar. Hon är världsförändrare, talare, utbildare, författare och mentor som inspirerar människor att träna sitt mindset som leder till ett hållbart förhållningssätt för att möta livets oförutsedda händelser och vardagliga utmaningar.

Vilket möjliggör för människor att skapa ett större liv.

Pamela har under många år samtalat och utbildat ungdomar kring Det du borde fått lära dig i skolan.

Det blev helt andra bullar i Norrköping eftersom domarna helt hade ändrat nivå och lät Chucks mannar spela den riv och slit basket som de. 'Känn dig hjärtligt välkommen', hälsade Sven-Arne därmed till dagens föreläsare, Charlotta Stenhem. Vi står och småpratar om alt möjligt och. Du och jag är på en krog och du har fin kort kjol på dig. Vi står och småpratar om alt möjligt och.

Hovtramps rapporter från hästvärlden.

Det är Sandberg Ava som ska sättas upp i arbetsrummet/biblioteket. 'Känn dig hjärtligt välkommen', hälsade Sven-Arne därmed till dagens föreläsare, Charlotta Stenhem. Du och jag är på en krog och du har fin kort kjol på dig.

På tal om inredning fick jag också hemlevererat tre rullar tapet som jag köpt i en grupp på FB.