Det händer när du vilar

Det händer när du vilar
Utgivningsdatum: 2013-12-10
Förlag: Libris förlag
Kategori: Psykologi
Författare: Tomas Sjödin
ISBN: 9789173873512

Många längtar efter vila, men vad är det - mer än att inte arbeta? Hur får vi ihop vårt behov av vila med allt ansvar och med känslan av att inte riktigt räcka till? Hur handskas vi med vilans ärkefiender Oro, Leda och Rastlöshet? Tomas Sjödin tar oss med in i vilans värld och utforskar det mönster som går igen i allt från det där bortglömda namnet till den hållbara kärleken: Släpp det! Sluta försök! Låt i stället livet komma till dig? "Vilan är inte den sista sucken av utmattning, men en öppning för nya begynnelser.

I kärleken, i arbetet, i skaparprocesserna, i formandet av den människa jag vill bli och kanske inte ens vet att jag vill bli." (ur boken) Tomas Sjödin är pastor, krönikör i Göteborgs-Posten och en uppskattad föreläsare. Han har gett ut ett flertal böcker.

Align Footwear iläggssulors patenterade teknologi fungerar hur du än står, går och springer. Align Footwear iläggssulors patenterade teknologi fungerar hur du än står, går och springer. Inskickad av Åke Denna novellen är skriven av Plutten Hon hade just fått sparken från Ericsson. Lagfarter Här är alla fastighets- affärer med pris och köpare, sökbara. När hotellet byggdes 1909 valdes den vackraste platsen i staden, med magisk utsikt över Mälarens inlopp. När hotellet byggdes 1909 valdes den vackraste platsen i staden, med magisk utsikt över Mälarens inlopp. Andas i fyrkant.

I det här inlägget får du 10 tips som kan underlätta vägen. Inskickad av Åke Denna novellen är skriven av Plutten Hon hade just fått sparken från Ericsson. se, 2010-08-06 08:52:51; Hej Malijorken. Observera att uträkningen är olika för män och kvinnor.