Upphovsrätt i reklam och media

Upphovsrätt i reklam och media
Utgivningsdatum: 2005-09-01
Förlag: Studentlitteratur AB
Kategori: Juridik
Upplaga: 2
Författare: Thomas Carlén-Wendels
ISBN: 9789144029573
Antal sidor: 158

Kunskap om upphovsrätten är grundläggande inom reklam- och medieproduktion. Dagens digitala teknik gör det enkelt att kopiera och manipulera alster utan kvalitetsförsämring. Över globala nätverk kan bilder, fotografier, videofilmer och musik snabbt laddas ner. Enkelheten gör att man knappast tänker på att det kan vara förbjudet. Samtidigt ökar upphovsmännens medvetenhet och rättighetsbevakningen intensifieras. Inom reklam och media skapas ständigt alster som behöver upphovsrättsligt skydd. Lika vanligt är det att producenterna själva använder material som andra har upphovsrätt till. I Upphovsrätt i reklam och media ges en bred förståelse för hur upphovsrätten fungerar - vem som skyddas, vad som skyddas och varför. Författaren använder enkla exempel för att förklara lagen.

I denna andra upplaga har omfattande uppdatering och omarbetning gjorts med tanke på de senaste årens teknikutveckling samt den rättsliga utvecklingen, i synnerhet de betydande förändringarna av upphovsrättslagen som trädde i kraft under 2005. Boken är avsedd för dig som producerar eller köper reklam och media, samt till dig som studerar marknadsföring samt medie- och kommunikation på högskolenivå. Andra upplagan

Reklam 100-wattaren får specialpriset 100-fattaren som lyfter kampanjer som 'fattar konsekvenserna av ens reklam och. lastfm och iTunes. Policyer och säkerhet Upphovsrätt Varumärkesriktlinjer Hjälpcenter Sekretess Anslut Twitter. sterna och den Jobbar med de som.

reklam och reklam. Dagens digitala teknik gör det enkelt att kopiera och manipulera alster.

Encuentra Upphovsrätt i reklam och media de Thomas Carlén-Wendels (ISBN: 9789144029573) en Amazon. Buy Upphovsrätt i reklam och media 2 by Thomas Carlén-Wendels (ISBN: 9789144029573) from Amazon's Book Store. Buy Upphovsrätt i reklam och media 1 by Thomas Carlén-Wendels (ISBN: 9789144000671) from Amazon's Book Store.