Amulett. Flykten från Lucien

Amulett. Flykten från Lucien
Utgivningsdatum: 2014-11-03
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori: Tecknade serier
Upplaga: 1
Författare: Kazu Kibuishi
ISBN: 9789175431208
Antal sidor: 213

Väntan är över! Kazu Kibuishis grafiska romaner i serien Amulett har tagit världen med storm. Serien är älskad av alla möjliga sorters läsare, och två vinster i Bokjuryns seriekategori visar tydligt vad barnen tycker. I den sjätte boken fortsätter Emily, Navin och deras vänner kampen mot Älvkungen. Syskonen har mycket viktiga roller i motståndsrörelsen, och de tvingas dela på sig för att utföra varsitt uppdrag. De försöker på alla sätt stoppa älvorna från att ta makten i Alledia. Serien Amulett är ovanligt mångbottnad och berör viktiga teman som ansvar, vänskap och famileband. Men framförallt öppnar detta fantastiska äventyr upp för frågor om vad godhet och ondska är, och om onda personer kan förändras och förlåtas. - Lättläst serieroman med mangainslag för mellanåldern (och uppåt!) som kombinerar text och bild på ett filmiskt vis - Fängslar både bokslukare och de som kämpar med sin läsning - Speglar vår egen värld på flera sätt och öppnar upp för samtal om rätt och fel, gott och ont, orättvisor och jämlikhet Sagt om boken: "Här kommer del sex i Amulett, en fantasyserie som fått flera bokpriser och rönt mycket uppskattning. /.../ Författaren bygger upp spänningen med hotbilder och överraskande faror och hinder. /.../ Det är en fröjd att läsa albumet, inte minst för de skickliga teckningarna som ofta går i blå/lila nyanser, och helsidesbilderna som i färg, djup och motiv är verkliga konstverk!" Svante Ors, BTJ-häfte 2014:23 Hegas böcker - lätta att läsa, svåra att motstå. Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 4.

Amulett. Hjärnsläpp; Amulett bok 6, Flykten från Lucien; Välkommen till Nellies hästvärld; Sal 305; Rum 213;. Här hittar du information om Amulett Flykten från Lucien och författaren Kazu Kibuishi som vann kategorin serier i Bokjuryn 2015 Amulett** Boksex:FlyktenfrånLucien* avKazuKibuishi*.

Kazu Kibuishi: Amulett 1. Stenväktaren. Med massor av underbara bilder och en underhållande handlingen så är Amulett en serie som passar alla,. Barn og ungdom. Amulett : Älvprinsen. Läsnyckel Amulett Bok sex: Flykten från Lucien av Kazu Kibuishi översatt av Marie Helleday Ekwurtzel Hegas arbetsmaterial heter nu. Author: Kazu Kibuishi, Book: Amulet, Vol. 4/22/2016 · Kazu Kibuishi tackar alla er som röstat fram Amulett : Flykten från Lucien i Bokjuryn samt svarar på några frågor.