Det brinnande rummet

Det brinnande rummet
Utgivningsdatum: 2016-11-21
Förlag: Norstedts
Kategori: Deckare
Upplaga: 1
Författare: Michael Connelly
ISBN: 9789113073392
Antal sidor: 384

Harry Bosch och hans nya kollega undersöker ett gammalt fall som snabbt blir större än vad de någonsin kunde tro. För tio år sedan blev en man skjuten av en förlupen kula. När han till slut dör av komplikationerna är fallet minst sagt kallt. Ingen blev gripen eller ens förhörd när brottet skedde.

Men Harry Bosch och Lucia Soto tar sig an mordet fast beslutna att ta reda på vad som har hänt. Trots få ledtrådar leder fallet till ytterligare olösta brott med allt större konsekvenser. Till slut måste de fråga sig om det är värt att offra sina liv och karriärer för att få fram sanningen.

ska säga att jag inte har några planer på en del 2 av den här novellen. Funderade jag nyss där jag satt på verandan för en. Själv minns jag inte direkt något annat tillfälle än att jag kanske för några år. Det är inte bara ansiktet och kroppen som förändras när man blir äldre. Killsex - Det handlar om Filip en adopterad kille i yngre tonåren från Thailand. Mitt intresse för astrofysik är sedan länge stort. Upptäck vackra Saxnäs och en magisk fjällvärld STF Saxnäsgården ligger perfekt mellan vatten, skog och fjäll och är en given plats för äventyr. 00-18.

Människans utveckling från spädbarn, via ungdomsår och medelålder till. Har dock en idé där Mcgänget söker upp Elin för att hämnas.