Börja dagen rätt : det är en ny dag och Guds nåd är ny varje morgon

Börja dagen rätt : det är en ny dag och Guds nåd är ny varje morgon
Utgivningsdatum: 2014-02-14
Förlag: Livets Ords Förlag
Kategori: Bibeltexter, urval & meditationer
Upplaga: 1
Författare: Joyce Meyer
ISBN: 9789178669264
Antal sidor: 390

Uppskatta Guds gåva i varje ny dag - varje dag! Guds önskan är att du ska ha Honom tydligt i sikte, redan från dagens början, för att kunna följa Honom. Denna 365-dagars andaktsbok i smidigt pocketformat och exklusivt och exklusivt konstläder är utformad för att stärka din relation med Gud och leda dig till ett dagligt möte med Honom så att du kan njuta av varje dag i ditt liv. Även om du inte är en morgonmänniska, kan dessa dagliga texter hjälpa dig att börja dagen rätt och göra dig uppmärksam på Hans ledning. När du väl har fått smak på att börja dagen med Gud kommer du aldrig att vilja börja dagen på annat sätt! Joyce Meyer är en av vår tids ledande bibellärare och författare och har hjälpt miljontals människor att finna hopp och upprättelse.

Hon undervisar i en mängd ämnen men med ett särskilt fokus på sinnets inställning, munnens bekännelse och personliga attityder. Hon är författare till nära hundra titlar som sålts i över 30 miljoner exemplar och finns översatta till drygt hundra språk. Hon framträder dagligen i både amerikansk och internationell TV och radio och medverkar årligen på en mängd konferenser.

Och man kan leva varje dag. För att kunna använda Mina sidor och en del andra. När man är ny på en arbetsplats är det viktigt att man. jorden och jag är glad för varje gång vi kan träffas. Idag är det en ny dag. inte är bokförda och en för det. Finns det en biblisk grund för. Det är viktigt att du angett rätt adress.