Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten
Utgivningsdatum: 2015-12-12
Förlag: Ellerströms förlag
Kategori: Litterära essäer
Upplaga: 1
Författare: Kristian Lundberg
ISBN: 9789172473683
Antal sidor: 224

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du är på samma gång en poetik och en dikt i sig, omistlig för den som vill skriva och leva som författare.

Här sammanfattar Kristian Lundberg sitt livslånga kärleksförhållande till poesin och skrivandet. Konkreta tips till dig som inte får tiden, orken och disciplinen att räcka till varvas med texter av mer poetisk karaktär, som under söker skrivandet, dess smärtpunkter och premisser. Som utgångspunkt tas inte sällan de litteraturens själsfränder som Lundberg själv lärt sig av: Duras, Christensen, Rimbaud, Thomsen. Kristian Lundberg delar frikostigt med sig av sina erfarenheter och minnen, misstag och motgångar - som läsare bjuds du rakt in i hjärtat av skriv processen.

Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik.

Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik.