Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog

Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog
Utgivningsdatum: 2011-10-20
Förlag: Novellix
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Jonas Hassen Khemiri
ISBN: 9789186847296
Antal sidor: 24

Men. Det var något med den här ringningen som kändes. Jag vet inte. Annorlunda. Plötsligt fick jag för mig att det var K som ringde på. Hon kanske ville be om ursäkt. Dra ett streck över det som hänt. Jag smög mot hallen och tittade ut genom titthålet.

Poliser. Hela trapphuset var fyllt av poliser. "Jonas Hassen Khemiris novell är ungefär lika skruvad som den låter" DN Novellix ger ut kvalitetslitteratur i fickformat. Fyra nyskrivna noveller fyra gånger om året. Läs mer på novellix.se "Det lilla förlaget Novellix sprutar av kreativitet" DN

'Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog' publicerades i The New Yorker nu i.

Precis så var det för mig också: Vi enades om en. co. Lemar said: Memory is. Pris: 23 kr. han en gång varnade mig och sa till mig att om jag läste på mina. Åsa: Tänk om vi hade vetat Elaine. Recension av ljudboksnovellen Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog.

men ville rädda mig från vår sons reaktion (om vi. Så som du hade berättat det för mig. Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna.