Låt oss hoppas på det bästa

Låt oss hoppas på det bästa
Utgivningsdatum: 2018-03-02
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Carolina Setterwall
ISBN: 9789100172275
Antal sidor: 350

Den sista gången jag säger god natt till dig vet jag inte att det är sista gången jag gör det. Om jag hade vetat det hade jag förmodligen lagt mer energi i avskedet. I stället säger jag att jag tror att jag går och lägger mig hos Ivan snart. Du protesterar inte.

Med blicken fäst vid din dator låter du mig gå och jag gör det, jag går, för allra sista gången går jag ifrån dig. Jag tror att vi ska ses i morgon bitti. Det gör vi inte. Vi ses aldrig mer. En morgon finner Carolina sin man död i sängen. Hon blir ensam med deras lille son och tvingas till ett helt nytt liv, samtidigt som hon rannsakar det liv hon har haft. Låt oss hoppas på det bästa är en gastkramande uppgörelse, inte bara med döden utan också med livet: med kärleken och föräldraskapet och den moderna relationen och dess inneboende förväntningar.Boken är idag såld till 24 länder världen över

Låt oss hoppas på det bästa ljudbok – Lyssna gratis on Jämför ljudböcker 2018, Inbunden. E-bok, 2018. Så här firas Internationella Lakritsdagen på bästa. Bygger på författarens egna erfarenheter. 23-4-2018 · En morgon i oktober 2014 går Carolina Setterwall med sin åtta månaders pojke i famnen in i sovrummet för att se om pappa är vaken, men finner honom. Köp boken Låt oss hoppas på det bästa hos oss. Hon blir ensam med deras lille son och tvingas till ett helt nytt liv, samtidigt som hon rannsakar det liv hon har haft. 189 kr. Låt oss hoppas på det bästa är en gastkramande uppgörelse, inte bara med döden utan också med livet: med kärleken och föräldraskapet och den moderna. Låt oss hoppas på modiga politiker. Saxat från Bonniers text om boken: Den sista gången jag säger god natt till dig vet jag inte.