Mitt Amsterdam

Mitt Amsterdam
Utgivningsdatum: 2015-04-07
Förlag: Karavan Förlag
Kategori: Reseguider
Upplaga: 1
Författare: Marko T Wramén
ISBN: 9789187239373
Antal sidor: 216

Annorlunda och lockande guide till Amsterdam! För att vara en stad anlagd i ett gammalt träsk har Amsterdam lyckats bra. Staden är otroligt vacker samtidigt som den vibrerar av liv.

Med den färgsprakande reseguiden Mitt Amsterdam i handen hittar du rätt bland stadens vimlande kanaler och historiska hus. Resejournalisten och fd Amsterdambon Marko Wramén tipsar dig om sina smultronställen bland stadens alla barer, restauranger, affärer och sevärdheter. Han guidar dig genom Amsterdams mest intressanta och spännande stadsdelar, från det vackra centrum med sina kanaler och gavelhus till de hippa gamla arbetarkvarteren i Jordaan & Westerdok och de ruffiga multikulturella östra stadsdelarna. Mitt Amsterdam är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och charmiga illustrationer som ger en personlig och levande bild av staden. Detta är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Amsterdam, bortom turistfällorna! Mitt Amsterdam ingår i serien Karavan reseguider.

Hotellmarknaden är intressant och Tagehus tittar på investeringar i nya hotellfastigheter i såväl Sverige som i övriga Europa. Amsterdam är en av världens mest liberala städer och lockar årligen flera miljoner besökare. Allt från marknader, shoppingtips och boende hittar du i vår guide. Het bedrijf is opgericht in 1963 en is anno 2017 internationaal een van de grootste consultancybedrijven. Hotellmarknaden är intressant och Tagehus tittar på investeringar i nya hotellfastigheter i såväl Sverige som i övriga Europa. Och just de här dagarna när solen skiner men graderna håller sig runt nollan så längtar A poor yet passionate young man falls in love with a rich young woman, giving her a sense of freedom, but they are soon separated because of their social differences. May be confused with valleriite. Amsterdam är en av världens mest liberala städer och lockar årligen flera miljoner besökare.