Flaskpost från P

Flaskpost från P
Utgivningsdatum: 2014-10-08
Förlag: Albert Bonniers förlag
Kategori: Deckare
Författare: Jussi Adler-Olsen
ISBN: 9789100143640

Tredje delen i Jussi Adler-Olsens hyllade serie om Avdelning Q Ingen hade sett den repade gamla flaskan som stod i fönsterkarmen på polisstationen i Wick i Skottland. Ingen hade lagt märke till brevet eller undrat varför någon skrivit "Hjälp".När Carl Mørck och hans assistent Assad på avdelning Q får tag på flaskposten tror de först att det handlar om några barns busstreck. Men när de forskar vidare i det hela inser de att flaskposten är det enda livstecken man fått från två pojkar som fördes bort på nittiotalet. Vilka är pojkarna, vad har hänt med dem och varför har ingen anmält dem saknade? Carl och Assad dras allt längre in i en iskall kidnappares nät och de inser snart att tiden håller på att rinna ut. Trots att många år har gått är kidnapparen fortfarande aktiv.Kriminalromanerna om Avdelning Q har snabbt blivit en stor framgång, såväl i hemlandet Danmark som internationellt. De handlar om kriminalinspektör Carl Mørck som motvilligt går med på att starta Avdelning Q, en cold case-avdelning inom Köpenhamnspolisen. Tillsammans med sin assistent Assad tar han sig an brott som av alla anses som hopplösa att klara upp. "Med Flaskpost från P befäster Jussi Adler-Olsen sin position som en av Danmarks bästa kriminalförfattare." Politiken Översättare:Leif Jacobsen, Omslagsformgivare:Miroslav Sokcic

Vi ska försöka visa de flesta av de filmer som vi de två senaste veckorna varit tvingade att … Delicious - Emily's Message in a Bottle Deluxe introducerar ljuvliga Emily vid bara 3 års ålder, med sin älskade farfar (Faffar. Vattenmannen & Speed älskar vatten, rent hav, fiskar och sin nya vagn - håll ögon och öron öppna, snart dyker vi kanske upp hos dig.

Du kommer att få ett mail om produkten åter går att köpa. Efter alla tekniska bekymmer, nu är problemen lösta och vi kan från och med onsdag den 2 maj börja visa film igen på Tumbascenen. Fares Fares, född 29 april 1973 i Beirut, är en libanesisk-svensk skådespelare med syrianskt ursprung. Se trailer här. ). idag är det min födelsedag, så tack Fritjof för den fina bilden du ,Lizzie o mamma skickade till mej. Skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården är tillbaka med ett nytt animerat äventyr. god morgon och goodmorning till er också.