Rom och Vatikanen

Rom och Vatikanen
Utgivningsdatum: 2012-04-16
Förlag: Förlagshuset Fyris
Kategori: Reseguider
Upplaga: 3
Författare: Fiona Nichols
ISBN: 9789185579723
Antal sidor: 128

Reseguiderna från Förlagshuset Fyris AB har av den välkända resetidskriften VAGABOND fått epitetet - "Charterresenärens reseguid" i en artikel om Svenska reseguider. Här nedan följer hela citatet - CHARTERRESENÄREN Du är borta en vecka och har bokat några guidade utflykter. Du vill läsa på lite om de vanligaste sevärdheterna och behöver en snabböverskådlig bok i behändigt format. Förlaget FYRIS RESEGUDER ger ut robusta in-plastade guider i fickformat med separat karta. Sätter fokus på vilka gator och sevärdheter du inte bör missa, och bryr sig mindre om hur man reser runt eller var man ska bo. På engelska ges samma serie ut av GLOBETROTTER, som har fler titlar än den svenskspråkiga versionen

I en stad som till stor del präglas av den. Överallt i Rom hittar du arkitektur och monument från så långt tillbaka i tiden som 2000-talet f.

se Söker du en svensk guide för din Romresa. Här bor påven, ledaren för den katolska kyrkan, och hit färdas massvis med. Beställ dina biljetter på RomBiljetter. Enligt. Våra resor till Rom går med reguljärt flyg och du kan välja om du vill stanna en weekend eller en vecka på våra noga utvalda. Vi tipsar om olika sevärdheter som Colosseum, Vatikanen, Spanska trappan m. Brita, Catharina och Solveig heter vi, sedan decennier leder vi.