Som om jag inte fanns

Som om jag inte fanns
Utgivningsdatum: 2017-11-17
Förlag: Swann Audio
Kategori: Skönlitteratur
Författare: Kerstin Johansson
ISBN: 9788711850985

Tornedalen på 1930-talet. Elina talar helst finska, men i skolan är hon tvungen att tala svenska. Hon tycker det är svårt och samtidigt tycker lärarinnan illa om henne för att hon tror att hon retas med henne. Ibland blir Elina ledsen och då fly hon ut på myren. Där kan hon umgås med sina riktiga vänner som bara finns i fantasin. Och precis som för dem är det som om Elina inte fanns. Gunhild Kerstin Johansson (1919-2008) var en svensk författare som skrev ett flertal barnböcker om tunga ämnen såsom rasism och mobbing. Hon menade att barn får mer utbyte av att läsa böcker om de problem som de själva brottas med. Kerstin Johansson gick även under namnet Kerstin Johansson i Backe, ett namn hon lade till när hon debuterade 1961 och bodde i byn Backe i Ångermanland. CD ljudbok: 4 skivor Speltid: 4 t. 04 min. Uppläsare: Natalie Minnevik

Om Solvej som tycker om Vanten men som inte vet hur hon ska säga det. Om jag får utmana den synen, så tror jag inte på den. Jag har i perioder inte kunnat gå i trappor, lyfta min egen mattallrik eller ta promenader. 07/05/2018 · Det hindrar inte Siw Malmkvist att dra ut på turné med Lill-Babs och Ann-Louise Hanson. Nästa vecka kommer att bli ett rent helvete för lilla Tomas. Inte precis för att jag har hunnit sitta värst många kvällar och sticka heller, men. Även Kvartal har fått frågor om varför. com Bob Dylan under sitt första Stockholmsbesök 1966. Israel proklamerade 1950 Jerusalem som huvudstad, likt i det antika judiska riket.

Israel proklamerade 1950 Jerusalem som huvudstad, likt i det antika judiska riket. Just nu så sitter jag på kontoret, jag har ju ett eget kontor i Hammarby Sjöstad som jag sitter i.