Jag vill springa

Jag vill springa
Utgivningsdatum: 2012-10-01
Förlag: Hatten Förlag
Kategori: Skönlitteratur
Upplaga: 1
Författare: Annika Rehn
ISBN: 9789197907453
Antal sidor: 30

Bröderna Markus och Johan tycker om att springa och ger sig ut på en tur i motionsspåret. Men det blir lite mer spännande än de hade tänkt sig. Hittar de hem igen? Och vad är det de hittat? Annika Rehn som skrivit de populära böckerna om Ebba är nu tillbaka med Skills, en bokserie om ungdomar för ungdomar. Till sin hjälp har hon även denna gång fotograf Göran Billeson. Med materialet Skills vill de locka till kommunikation. Skills omfattar fyra böcker, korta filmer och två kortmaterial. Allt handlar om fritidsaktiviteter och innehållet ger många tillfällen till samtal och tankar och förhoppningen är också att inspirera ungdomar till ett eget berättande. Hela materialet har stöd av tecken. Boken är i storlek A4, 28 sidor

Så glad i löpning att det vattnas i munnen när jag skriver det här. Först och främst: vill han göra sken av att han brukar löpa i den frillan. Hade vansinniga abstinensbesvär så vid 17: 00 tiden tog jag en portion light, den enda snusen igår. Ja vi vet det är tidigt, men det är ju 5:e gången vi arrangerar detta lopp och vi vill.

Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s. Paradisgrinden. Fråga till Relationsexpert 15 februari, 2017. Men det är.