Det är dig jag har gett mitt hjärta : om kärleken, den som finns överallt

Det är dig jag har gett mitt hjärta : om kärleken, den som finns överallt
Utgivningsdatum: 2015-05-05
Förlag: Libris förlag
Kategori: Poesi
Författare: Anna Ekman
ISBN: 9789173874328
Antal sidor: 70

Det finns mycket att säga om kärlek. Och mycket har sannerligen blivit sagt. Här har vi samlat 150 dikter och andra texter om kärlek i en bok för dig som letar efter de allra vackraste orden. Här hittar du citat av William Shakespeare och Napoleon sida vid sida med prins Daniels bröllopstal till kronprinsessan Victoria, dikter av Tomas Tranströmer, Nils Ferlin, Karin Boye, Moder Teresa, Evert Taube, Marilyn Monroe och många, många fler. Det är dig jag har gett mitt hjärta är en rik källa att ösa ur för alla som vill låta sig påminnas om kärlekens förunderliga väsen och vägar. "Gravitationen kan inte hållas ansvarig för att folk faller för varandra." Albert Einstein

23/6-18 firar (jag) Veronica å min mam Anders satinbröllop. Två poliser dök upp med en pojke som verkade vara i … Här finner du mycket viktig information om olika saker som påverkar din hälsa. Dejting hos Happy Pancake. Det kan vara en sång som dyker upp i huvudet oftare än andra, en händelse som du skäms över fast du inte borde men inte kan sluta skämmas över, eller bara något du är … Månadens Gabriele, Oktober 2017. Har dock en idé där Mcgänget söker upp Elin för att hämnas.

Det kan vara en sång som dyker upp i huvudet oftare än andra, en händelse som du skäms över fast du inte borde men inte kan sluta skämmas över, eller bara något du är … Månadens Gabriele, Oktober 2017. Idag kom det upp en bild på Facebook som är många år gammal: tre av mina elever, då studenter, ger konsert på Ideon. 23/6-18 firar (jag) Veronica å min mam Anders satinbröllop. Gunilla - Ensam i Stan och familjen hos Farmor Del III Många av mina kära läsare har undrat om Gunilla är en fantasifigur. Vart tar tiden vägen tyckte vi nyss gifte oss.