Fotografen

Fotografen
Utgivningsdatum: 2014-07-08
Förlag: Ordberoende Förlag
Kategori: Skönlitteratur
Upplaga: 1
Författare: Eva Rydinger
ISBN: 9789187595035
Antal sidor: 234

"Boken är rakt skriven och den gick snabbt att läsa trots sina 292 sidor. En kvinnoroman, relationsroman och utvecklingsroman skulle jag kalla den. Författaren skriver målande på ett lite finurligt vis kring kameran och fotograferandet. Hennes beskrivningar av erotiska tankar och handlingar är också av det annorlunda slaget. Det är aldrig pang på utan mer less is more. Läsaren ges utrymme för egna tankar." Feelgoodbibliotekarien "Fotografen är en bok som berör. Jag vill träffa Vanja i verkligheten. Jag vill sitta i hennes prunkande trädgård på slitna trädgårdsmöbler och dricka bubbel.

Hon känns så levande, hon berör livsöden som tillhör var och varannan i verkliga livet." Söder om söder "Fotografen älskar jag verkligen, dels för att man får följa med på en resa i många människors liv, det händer så många olika saker så det blir nya intryck hela tiden. Jag gillar även boken eftersom det är ett bra tempo i den, den är inte seg som vissa böcker kan vara. Jag rekommenderar verkligen andra att läsa denna eftersom den är lagom lång och som sagt inte för tung att läsa. Denna boken får 5/5 stjärnor av mig. Detta är verkligen en bok jag kommer läsa igen!" Elin Johanna Sköld "Jag gillar också själva premissen i boken, hur en kamera kan plocka fram saker vi kanske annars inte skulle se, samtidigt som fotografen själv kan gömma sig bakom den.Boken är väldigt välskriven och den har många erfarenheter att förmedla och som får mig att fundera, en perfekt bok att diskutera med andra om. Jag är glad att jag inte la den ifrån mig där i början när ta i från könet snacket var då den utvecklades till något mycket mer givande." Annas bokprat.

Op deze lijst van fotografen staan de meer bekende fotografen die op de Nederlandstalige Wikipedia beschreven zijn. 04. Maak je eigen gratis profiel aan. FirstFoto erbjuder allt för fotografen. 2018, 07.

Mo, Di, Do, Fr 10:00 - 18:00 Uhr Sa 10:00 - 13:00 Uhr Louisenstr.

Der Honorarrechner ist ein Service des RSV, herausgegeben von der Bundesinnung der Berufsfotografen. Für viele Menschen zählen ihre Haustiere als vollwertige Familienmitglieder.