Bästa boken om mig

Bästa boken om mig
Utgivningsdatum: 2006-01-01
Förlag: Fill & Tell AB
Kategori: Fylla-i-böcker
Upplaga: 12
Författare: Terese Öman
ISBN: 9789163197482
Antal sidor: 48

Bästa boken om mig - inte så lite kaxig är ett modernt fyll i-album där föräldrar berättar historien om sitt barn från att de själva träffas tills barnet är 5 år. Designad för att inspirera och vägleda dem som skriver och för att barnet ska vilja spara den hela livet! En rejäl arbetsbok av hög kvalitet med gott om plats för alla viktiga tankar, intressanta minnen & spännande bilder. Den perfekta presenten till blivande eller nyblivna föräldrar, till den nyfödda/-e, vid dopet/namngivningen eller föräldrarnas present till sin egen bebis! Passar både pojkar och flickor.

Text & illustrationer av Terese Öman Från Fill & Tell

Då och då kommer det mail till mig som är ganska udda. Han kallar sjukdomen och behandlingen. Boken ”Rikaste mannen i Babylon” är en av de klassiska böckerna om privatekonomi och sparande. I Sverige gick filmen i över 10 år, det vill säga till vintern 1986/1987. Föreläser om småföretagarfrågor och privatekonomi efter mer än 40 år som ekonomiprofil i tidningar, radio och TV. Det finns tusentals EFT-utbildade.

Det här fann jag i min inbox för några månader sedan: ”Jag är INTE introvert Linus Jonkman. Om oss Vi brinner för att förbättra hästars hälsa. Välj ut din doppresent hos oss, vi har allt från leksaker till smycken och ramar.