Så länge jag andas finns det hopp : från ett liv med hat till ett liv med kärlek

Så länge jag andas finns det hopp : från ett liv med hat till ett liv med kärlek
Utgivningsdatum: 2017-04-07
Förlag: Vulkan
Kategori: Biografier
Författare: Ellie Sandin
ISBN: 9789163930027
Antal sidor: 234

I den här självbiografin om Ellie får vi läsa om hennes barndom. Hur är det egentligen att växa upp med alkoholister? Vad för det med sig för konsekvenser för tillit till andra vuxna? Hur gör man när man får flertal diagnoser och inte kan urskilja dem från vilken som är vad. Vi får läsa om hur Ellies barndom har präglat hennes liv.

Hur ser Ellie på synen om män? Vi får läsa om Ellies tunga ryggsäck från barndomen. Vi får läsa om hur Ellie själv börjar missbruka alkohol. Ellie har under hela sin uppväxt känt sig annorlunda. I vuxen ålder får hon bland annat diagnoserna ADHD och Asperger syndrom. Vad gör man när man nått bott en av sin brunn för att komma upp igen? Hur tar man sig ur ett missbruk som ingen vet om? När Ellie nådde sin sista bott en kom flera personer att betyda mycket för henne. Allt detta får vi läsa om i hennes bok, och mer därtill.

Redan där 2. Jag tror mig ana att du, som jag, har läst ordet Postmodernism ett antal gånger utan (som jag) att ha förstått det minsta av vad det står för. Jag kan inte andas här längre 4. LATINSKA CITAT A – U A B C D E F G H I L M N O P Q R S T U V. Två poliser dök upp med en pojke som verkade vara i … Sjukvård. Är vi lyckliga nu.

“A priori” – På förhand “Ad interim” – tills vidare “Ad extremum” – Till slut Hej älsklingar. A. Tidigare har jag varit med både här och där, allt som intresserat mig.