Duvflöjtens härskare

Duvflöjtens härskare
Utgivningsdatum: 2009-01-12
Förlag: Roos & Tegner
Kategori: Skönlitteratur
Författare: Kalle Lind, Måns Nilsson
ISBN: 9789186047078

Klas, Lage och Renée från SVT och SR's julkalender i ett NYTT äventyr! Första boken om hjältarna nu även som ljudbok! Det här är en ny historia om Klas, Lage och Renée, ni vet de där tre som driver en ingenjörsfirma där Renée gör uppfinningar, Lage tappar verktyg och Klas latar sej.

Den här gången bygger Renée Världens Bästa Uppfinning.

Dessutom möter hon sin ärkefiende i Uppfinnarmästerskapet och blir ovän med en skrothandlare. Men det händer förstås en massa andra grejor också! Klas klär ut sej till dykare, Lage bygger ett duvbo på toaletten och stadens polischef knackar på. Och som om inte det vore nog verkar det som om någon försöker bli Duvflöjtens Härskare. Så kort och gott är det en bok om inbrott, tävlingar, bankrån, jakter, överfall, kidnappningar, spaningar, förklädnader, poliser, skurkar, förälskelse och väldigt många duvor.

Posts about Duvflöjtens härskare written by Augustin Erba Pris: 108 kr. Och som om inte det vore nog verkar det som om någon försöker bli Duvflöjtens Härskare. Inbunden bok. Definitions of Härskare, synonyms, antonyms, derivatives of Härskare, analogical dictionary of Härskare (Swedish) Klas, Lage och Renée från SVT och SR:s julkalender i ett NYTT äventyr. se [email protected] pds_version_id = pds3 file_name = 'r0100498. Och jag kan inte nog rekommendera inköp av de båda böckerna som … Duvflöjtens härskare. Barne- & ungdomsbøker - Bøker på CDON. Klas klär ut sej … Tredje boken i serien Almandrarnas återkomst. 2009 · Dessutom kan man lyssna på vår radioversion av boken 'Duvflöjtens härskare' här. Köp boken Duvflöjtens härskare hos oss.