Stad av aska

Stad av aska
Utgivningsdatum: 2015-06-02
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori: Fantasy & magisk realism
Upplaga: 1
Författare: Cassandra Clare
ISBN: 9789163884351
Antal sidor: 490

En helt normal demondräpande skuggjägare ... Följ med till författaren Cassandra Clares New York, till stadens okända och mörka sida. Till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Urban fantasy-serien The Mortal Instruments är älskad över hela världen och översatt till 36 språk. Clary Fray önskar att livet bara kunde återgå till det normala. Men vad är normalt när du är en demondräpande skuggjägare, vars mamma ligger medvetslös i en magipåverkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna? Clary försöker dra sig undan från skuggvärlden för att kunna hänga mer med Simon (är han kanske mer än en vän?), men Jace tänker inte släppa henne så lätt. Och den enda chansen Clary har att hjälpa sin mamma är om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjägaren som mördat hennes morföräldrar - och dessutom är hennes pappa ... Stad av aska är den andra delen i serien "The Mortal Instruments".

Del 1, Stad av skuggor och del 3, Stad av glas finns också utgivna på svenska. Del 4, Fallna änglars stad kommer ut sommaren 2015.

Läs mer på www.cassandraclare.com. "Fantasy blir inte bättre än sin huvudperson och Clary Fray är en fullträff av Cassandra Clare." Belinda Graham, Tidningen Kulturen

com. FB2. Pocket 2017 | Beställ den här. som täckte stora delar av södra halvan av ön, inklusive Plymouth, med lava och aska. - Stad av aska (översättning Jan Risheden, Bonnier Carlsen, 2013) 3. Stad av aska är den andra delen i serien 'The Mortal Instruments'. Följ med till författaren Cassandra Clares New York, till stadens okända och mörka sida. vind, max och min temperatur och solens upp och nedgång. Clary Fray försöker dra sig undan skuggvärlden, men Jace tänker inte släppa henne så lätt. 04. Första delen i serien heter Stad av skuggor.