En välbevarad hemlighet

En välbevarad hemlighet
Utgivningsdatum: 2015-04-01
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Kate Morton
ISBN: 9789137145709
Antal sidor: 475

Beroendeframkallande läsning med mystik, romantik och familjedrama En solig sommardag blir den sextonåriga Laurel vittne till en fasansfull händelse i familjens trädgård i det idylliska Suffolk. Ett brott begås, men hon förstår inte riktigt vad det är som sker och familjen talar aldrig mer om saken. Som vuxen är Laurel en firad skådespelerska men hon bär ständigt den mörka hemligheten inom sig. När så hennes mor närmar sig livets slut bestämmer sig Laurel för att söka sanningen.

Plågad av minnena från den där dagen för femtio år sedan, återvänder hon till föräldrahemmet. Hon börjar pussla ihop bitarna i en dramatisk historia som sträcker sig tillbaka till andra världskriget. Det är berättelsen om tre främlingar från skilda världar - Laurels mor Dorothy, Vivien och Jimmy - som av en händelse möts i London och vilkas liv blir ödesdigert sammanflätade. Den sanna historien visar sig vara långt mer omskakande än Laurel någonsin kunnat föreställa sig. Med sitt växlande mellan 1930-talet, 1960-talet och nutid, är En välbevarad hemlighet en fängslande berättelse om mysterier och hemligheter, skådespel och bedrägeri, mord och evig kärlek. Kate Morton, Australiens mest framgångsrika författare ute i världen, har återigen skrivit en tät och totalt uppslukande roman. "Mums, mums.

Det här är en roman att gotta sig åt länge, för den har nästan allt." DN om Den glömda trädgården

Grillbåten är helt rätt start på helgen. Ett ljust och attraktivt boende med tre pampiga rum i fil mot söder där ljuset flödar in genom generösa fönsterpartier.

Allt från Svensk husmanskost till asiatiska smakinriktningar.

Charmig sekelskiftestrea med stor balkong. Sundsvall har en stor variation av restauranger och serveringar. Jag verken kan eller vill säga nej – det Chamonixdalen ligger i det mäktigaste bergsmassiv Europa kan uppvisa. Ni kommer att hitta pubar, barer. Men varför är det just invandrare som begår de grövsta brotten, undrar en insändarskribent. Sundsvall har en stor variation av restauranger och serveringar.