Skapa din framtid : medveten avsikt - ett redskap för självförverkligande

Skapa din framtid : medveten avsikt - ett redskap för självförverkligande
Utgivningsdatum: 2008-05-01
Förlag: Ica Bokförlag
Kategori: Psykologi
Författare: Ester Hicks
ISBN: 9789153432074
Antal sidor: 312

I bästsäljaren Be så ska du få presenterade Esther och Jerry Hicks för första gången "Abrahams läror" för en svensk publik. Boken fick ett mycket fint bemötande, och dess positiva budskap om hur vi alla kan förverkliga våra drömmar och få det tillfredsställande liv vi förtjänar tilltalade många. Med Skapa din framtid fortsätter författarparet att uttolka Abrahams läror. Den här gången handlar det om hur vi genom att hela tiden ha en medveten avsikt med det vi gör inte bara kan uppnå det vi vill utan även njuta av varje steg på vägen. Livet blir en ständigt pågående och lustfylld resa, snarare än trista dagsetapper på väg mot tillfälliga "lyckotoppar". I det mysterium som kallas livet söker vi ständigt efter svar. Vi vill ta kontroll över livet, men utan att veta hur vi ska bära oss åt. Vi vill dämpa vår rädsla - från den minsta, mest intima rädslan beträffande den egna kroppen eller de närmaste relationerna, till den största av rädslor beträffande döden, statsskicket eller världens framtid.

Den här ytterst trösterika boken tar hand om allt detta. Vad vi än är rädda eller oroliga för har Abraham inte bara ett svar, utan även en enkel process vi kan utföra, som för oss bortom rädslan eller problemet och som leder till att vi uppskattar livet än mer. Det amerikanska författarparet Esther och Jerry Hicks håller seminarier i över 60 städer varje år och har tagit fram mer än 600 böcker, ljudböcker, cd-skivor och videofilmer.

Läser drygt 100. Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt. Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt. läsdagbok. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt. Läser drygt 100.

läsdagbok.