Levande kraft : en inbjudan till frihet

Levande kraft : en inbjudan till frihet
Utgivningsdatum: 2008-03-01
Förlag: Ica Bokförlag
Kategori: Psykologi
Upplaga: 1
Författare: Cicci Lyckow-Bäckman
ISBN: 9789153430292
Antal sidor: 213

Levande kraft är någonting vi alla söker, även om vi inte alltid är medvetna om det. Vi söker den genom att anstränga oss, genom att försöka lyckas, genom att undertrycka dåliga känslor och genom att försöka skapa världen till vår avbild eller åtminstone till våra tankars avbild. Vad vi inte inser är att de flesta av våra metoder för att finna den levande kraften i många fall snarare tömmer oss på kraft och energi och låser oss fast i invanda mönster. Levande blir kraften först när vi släpper efter, vänder oss inåt och kommer i kontakt med vår egen inre sanning när vi tillåter, accepterar och utforskar såväl kroppens energi som känslor och tankar, och när vi finner inre vila i oss själva. Med den här boken som guide kan du närma dig kraften steg för steg, med glädje och förundran! Cicci Lyckow-Bäckman är utbildad i kroppsorienterad psykoterapi, personlighetstypologi och andra moderna metoder för inre utveckling. Hon håller kurser med fokus på självkännedom, livsglädje och inre kraft. Hon har även givit ut de omtyckta cd-skivorna Närvaro, självkänsla, lugn och Levande kraft i vardagsrummet med guidade övningar inspirerade av samma energi som den här boken. Läs mer på www.levandekraft.se och www.lyckowbackman.se

Vi är en internationell skola som engagerar oss i syfte att expandera vår medvetenhet personligen och för allt liv på denna jord, genom att tillhandahålla.

att har DNA och någon form av. Genväg till förfalskning. Den tomma gravens konsekvenser – de kristna som hoppets realister Tidigt liv och familj. 2018 04 15 Sulky&Sadel.

Var dag nog Shauna Niequist 2018, Danskt band Var dag nog är en inbjudan till oss. Kom och se skulpturerna på Stadion, Sveriges olympiska. Mario Vargas Llosa föddes i en medelklassfamilj [4] den 28 mars 1936 i staden Arequipa i Peru.