SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran

SÅNGTRÄDET  - 84 sånger från när och fjärran
Utgivningsdatum: 2013-10-07
Förlag: Storytelling for Life
Kategori: Musik
Upplaga: 1
Författare: Hélène Bohman Blomqvist
ISBN: 9789163736209

HELENE BOHMAN BLOMQVIST är pedagog och visartist med rötter i folkmusik, pop och Waldorfpedagogik. Hon utbildar människor i sång, talkonst och muntligt berättande och har en bakgrund både i 70-talets alternativa musikrörelse och i antroposofisk läkepedagogik och socialterapi. Med gitarren i handen framträder hon med egna poetiska visor på konserter och berättarcaféer.

"Det brusar i SÅNGTRÄDETS krona, det surrar och låter och ljuder.

Det myllrar av sånger som kommit hit genom människomöten, ja nästan alla har nått mig genom levande människor! Har du hört den här? säger någon och trädet får ännu ett blad. Varje sång har sin historia, den kommer från en plats i världen, från en särskild tid, från människor som gjort den. Också i vår mediala tid vandrar den från mun til öra."

Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet. Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet. Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet. Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet. Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet.

Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet. Välkommen till Robygge En antroposofiskt inspirerad butik - utvalda varor med kvalitet, mening och skönhet.