Det blåser på månen

Det blåser på månen
Utgivningsdatum: 2017-02-28
Förlag: En bok för alla
Kategori: Klassisk skönlitteratur
Författare: Eric Linklater
ISBN: 9789172217478
Antal sidor: 287

När det blåser på månen måste man tänka mycket noga på hur man uppför sig. För om det är en ond vind och man uppför sig illa, blåser den rakt in i hjärtat och sedan uppför man sig illa en lång tid framåt.

Så sa Dina och Dorindas pappa major Rytter till sina döttrar innan han gav sig iväg på en lång och farlig resa till Bombardiet. Dina och Dorinda försökte nog vara snälla, men eftersom vuxna inte alltid kan skilja på hjälpsamhet och ofog och eftersom det blåste på månen så började en mängd underliga saker att hända. En fantastisk bok som passar perfekt för högläsning eller att läsa själv. Följ med på en underbar, galen och fullkomligt fängslande resa! Det blåser på månen är Eric Linklaters underbara klassiker som är full av humor, magi och charm. Den läses och älskas av barn som vuxna världen över.

TonÃ¥ren är tillbaka - LunarStorm är tillbaka. Med på scen fanns också tre utvalda fotografer som fångade det allra sista ögonblicket i Kents historia. Jeg tør ikke dø. GÅ PÅ FEST Mel: Du ska få min gamla cykel När som livet kännes tråkigt grått och trist GÅ PÅ FEST När på gott humör emellanåt är brist Den styrken jeg hadde på første gang jeg så kometen var 227. Tjabba, knallar det och går. Syng liv i ditt liv. Med på scen fanns också tre utvalda fotografer som fångade det allra sista ögonblicket i Kents historia. Huggtabellen är baserad på månfasen. SÅNGTEXTER Här kommer sångtexter till våra sånger som du kan öva på hemma om du vill tillsammans med den inspelade musiken. Syng liv i ditt liv.