Liv till varje pris

Liv till varje pris
Utgivningsdatum: 2014-11-24
Förlag: Norstedts
Kategori: Samtida skönlitteratur
Upplaga: 1
Författare: Kristina Sandberg
ISBN: 9789113067537

Det ska vara ett flott ställe med bra kök, Järvsöbadens hotell och pensionat. Maken Tomas har bjudit Maj och deras tonåringar Anita och Lasse dit över påsken och Maj borde känna sig glad. Om hon bara inte hade haft den här yrseln. Nu ska hon göra sitt bästa för att vara en sällskapsmänniska med de övriga påskfirarna. Men när hon kostar på sig själv en ansiktsbehandling hos pensionatets skönhetsexpert och känner masken strykas ut över pannan kan hon inte riktigt hålla tillbaka tårarna. Är det bara medelåldern, oron för Tomas stretande med firman och nykterheten? Eller besvikelsen över Lasses slarv sista året i folkskolan och Anitas försvinnande in i böckernas och filmernas värld? Kanske anar Maj hur förändringen har satts i rörelse utan att hon har verklig makt att hejda den. Liv till varje prisär den avslutande delen i den kritikerrosade trilogin om hemmafrun Maj i Örnsköldsvik. När femtiotalet övergår i ett modernt sextiotal och rivningsvågen även drar fram över den ångermanländska småstaden kommer Majs trygga tillvaro allt mer i gungning. Det är en roman om anpassning och överlevnad och skildrar en familj som levde sitt liv i en tid då det svenska folkhemmet växte fram.

'Tränade varje dag i ca 3 månader till er profylax-dvd inför min förlossning, jag pustade mig igenom värkar med 30sek-1min mellanrum i ungefär 20 timmar, det. 2017 Till Granskningsnämnden Anmälan om nedanstående program bryter mot någon av de regler och bestämmelser som finns för tv och radio.

3 Ordrar som är lagda innan kl. Här hittar du allt om Liv Healthcare AB, produkter och information. Nu över 200 kurer sedan starten. 2017 Till Granskningsnämnden Anmälan om nedanstående program bryter mot någon av de regler och bestämmelser som finns för tv och radio.

Vi tar ut en administrativ avgift vid lyckad försäljning, börja med att fylla i. Vårt kontor är som ett 'showroom' med stora skyltfönster och är mycket. Priser inkl moms, frakt kan tillkomma.