En släng på brödet

En släng på brödet
Utgivningsdatum: 2011-08-15
Förlag: Isaberg förlag
Kategori: Mat & dryck
Upplaga: 1
Författare: Madelen Kjell
ISBN: 9789176948453
Antal sidor: 93

Medias fokusering ligger sedan länge huvudsakligen på hanteringen och tillagningen av matvaror. Men jag anser att hur man presenterar och levererar den färdiga maten eller drycken är minst lika viktigt. Jag har många gånger knorrat över hur oprofessionellt man jobbar inom restaurangbranschen, men också förstått hur snabbt bristande rutiner kan leda till färre kunder och sämre lönsamhet. Det var just en liten till synes obetydlig detalj som födde idén till att skriva ner mina tankar. Det fanns nämligen ingen släng på brödet

Det här är Världens Bröd. Gissningsvis håller mjölk med passerat datum en kortare tid när man. Hej Neo, du verkar ha bra koll på att mjölk är ett ganska hållbart livsmedel. Levain är det franska ordet för surdeg. Han måste ha varit ute för jag såg inte till honom /Kenneth. Hon rekommenderar att man gör dubbel sats, för de är försvinnande goda.

En ordentlig frukost, rik på protein och bra kolhydrater, hjälper dig att hålla blodsockret i balans och förbränningen på en bra nivå under hela dagen. Bröd är en grundsten i matkulturer världen över, och nästan alla länder har sina specifika bröd. Mjölksyrning används av många folkslag.