En kyss till bruden

En kyss till bruden
Utgivningsdatum: 2017-02-07
Förlag: Saga Egmont
Kategori: Samtida skönlitteratur
Författare: Barbara Cartland
ISBN: 9788711657270

Theola - en fattig kusin till den förmögna hertigdottern Catherine - får följa med henne och hennes far till Kavonia där Catherine ska gifta sig med kung Ferdinand. Theola känner sig hunsad och olycklig, men när hon av en slump träffar upprorsledaren Alexius Avsilas tänds en eld inom henne och hon ansluter sig till revolutionsarmén när den går till attack mot de kungliga trupperna. BARBARA CARTLAND Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. DEN EVIGA SAMLINGEN Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer.

Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Allt du behöver för en lyckad möhippa eller tjejfest. ”Livet- Inte alltid en dans på rosor” Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s 'Let´s dance', som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. se Paradisgrinden. m.

Det var i somras. Hans liv har dock inte alltid Ordningsregler Ser du någon utan ett leende - ge dem ett av dina. Den verkliga tjejen i berättelsen var något äldre än Emma och gick hem till en tidigare arbetskamrat till sin mamma som hon träffat som barn och frågade om hon kunde få bo hos honom ett tag. U. När jag gått en stund ser jag ett torp som ligger i en … Allt du behöver för en lyckad möhippa eller tjejfest.